CiU de l’Arboç considera que l’ajuntament està “paralitzat”

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

El grup municipal de Convergència i Unió de l’Arboç denuncia que encara no s’ha realitzat el ple per adjudicar les àrees a cada un dels regidors del nou govern municipal. Joan Sans, del PSC, és l’alcalde de l’Arboç des del passat 11 de juny, després d’haver obtingut sis dels tretze regidors del consistori.

Convergència i Unió demana al PSC de l’Arboç i a l’alcalde socialista Joan Sans, “que no allargui més la situació de buit de poder” que, segons CiU, viu l’ajuntament. El grup encapçalat per Joan Plana, ara a l’oposició, denuncia que encara no hi ha data fixada per al plenari que fixa el cartipàs municipal, tres setmanes després que Joan Sans fos proclamat alcalde.

Per CiU, “això suposa una paràlisi de l’Ajuntament de l’Arboç ja que només és l’alcalde qui té atribuïdes les competències”. Convergència i Unió considera que no tenir regidors amb carteres impedeix que els veïns de l’Arboç es puguin dirigir als responsables de les àrees. CiU considera que “ara més que mai, la situació requereix un govern fort, però de moment ens trobem que ni tant sols tenim govern”.